Diensten

Niets is zo uitdagend als werken in de zorg. Het streven naar de beste kwaliteit van zorg terwijl het een uitdaging is om de kosten laag te houden. Deze uitdagingen vragen om een slimme en efficiënte aanpak. Om de samenwerking van zorgmedewerkers te verbeteren, maar ook om de kosten te minimaliseren. Kunt u verstandig bezuinigen? Zijn de processen goed ingericht? Hoe zorgt u ervoor dat achterstanden worden weggewerkt en de kans op herhaling wordt weggenomen? Wordt de juiste software en hardware gebruikt? Dit zijn slechts enkele vraagstukken die ik dagelijks ontvang van de opdrachtgevers die ik bedien.

“Ondersteuning en advies van de expert in de zorg.”
– Sandra

Als specialist in de zorg, met de meeste ervaring in jeugdzorg en de WMO, kan ik u op een efficiënte manier ondersteunen en adviseren in het optimaliseren van de werkomgeving en de bijhorende processen. Een topic dat vandaag de dag speelt is dat zorgverleners zich willen focussen op waar zij goed in zijn; Het verlenen van zorg! Bijkomende zaken en administratieve werkzaamheden zorgen niet alleen voor meer werkdruk, maar ook een vermindering in het werkplezier van uw collega’s. Mijn doel is om mensen te enthousiasmeren. Door te laten zien dat deze taken met de juiste benadering niet alleen eenvoudig, maar ook leuk zijn om uit te voeren.

Mijn kracht zit in een proactieve benadering. Ik heb een ruime ervaring in het inrichten van de processen in het sociaal domein en ik heb een ruime kennis me betrekking tot  het berichtenverkeer en de i-standaarden. Wanneer u voor mijn diensten kiest, zal ik mij committeren aan de opdracht door operationeel mee te werken. Ik ben van mening dat ik alleen in de praktijk de pijnpunten kan blootleggen en ook kan optimaliseren. Want iets dat mooi lijkt op papier, hoeft in de praktijk niet altijd de beste aanpak te zijn. Door deze benadering zit ik niet alleen kort op de bal, maar kan ik stapsgewijs de gewenste optimalisaties doorvoeren. Door lean te werken kunt u met relatief lage investeringen het maximale resultaat behalen dat op zowel de korte- als de midden- en lange termijn de vruchten afwerpt.

Sandra Bressers

“Proactieve benadering om pijnpunten razendsnel in kaart te brengen en op te lossen, maar wel met focus op de toekomst.”
– Sandra


Hoe ziet het adviestraject eruit?

Ik stroop graag de mouwen op en ik ga graag voor u aan de slag om de touwtjes weer in handen te krijgen. Dat begint bij de controle te herpakken over de zorginkoop. Met mijn kennis van het volledige inkoop- en uitstroomtraject, kan ik op dit gebied het maximale resultaat behalen. Maar hoe ziet een adviestraject er precies uit?


Waar kunt u mij voor inhuren?

Met mijn brede kennis en ervaring van alle financieringsstromen binnen de zorgsector kunt u mij direct inzetten als adviseur, projectleider, leidinggevende of administrateur voor de volgende afdelingen en projecten;

– Administratie
– Contractbeheer
– Inkoop
– Inrichting CED
– Productiecontroles
– Advies inrichting en opstellen productgebouw
– Omzet ongevalideerde zorg vorderen

Met een flinke dosis enthousiasme en expertise kan ik u ondersteunen. Een helpende hand toereiken in een dynamische omgeving en op een strategische wijze de optimalisaties toepassen om de efficiëntie te verhogen, de kosten en vooral de werkdruk te verlagen. Dat resulteert in meer grip op uw kosten, meer tijd voor zaken die uw aandacht vereisen en meer plezier op de werkvloer. Bent u geïnteresseerd in mijn aanpak en wilt u een advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met mij op om een afspraak te maken. Ik kom graag bij u langs om onder het genot van een kop koffie de mogelijkheden te bespreken.