Wat doe ik

De zorgsector blijft vragen aan u als organisatie om steeds mee te bewegen met de nieuwe wet- en regelgeving. De zorgmedewerkers zijn steeds meer bezig met het doen van administratie dan dat zij zich bezig kunnen houden met de nummer 1 prioriteit  ‘zorg bieden’. Ik wil u graag ontzorgen en u de juiste richting in sturen, zodat u nu en in de toekomst bestand bent tegen de dynamische omgeving. Ik wil eraan bijdragen dat medewerkers begeleid worden in hoe zij om moeten gaan met deze nieuwe omgeving en mijn kennis met hen delen. 

Ik help organisaties terug in control te komen door handvatten te bieden hoe om te gaan met de dynamische zorgomgeving.

Door de ervaring die ik bezit van alle financieringsstromen binnen de zorg en behoorlijk wat ECD’s, ben ik direct inzetbaar en kan ik u als organisatie direct ontlasten. Van het leiden van projecten, het opnieuw opzetten van processen en werkinstructies, het leveren van extra ondersteuning als leidinggevende en administrateur op afdelingen zoals administratie, inkoop, contractbeheer, facturatie, financiële administratie en het geven van advies m.b.t. ECD’s. Daarnaast bezit ik de kennis om productiecontroles uit te voeren en adviesvraagstukken rondom verantwoording aan diverse belanghebbenden te leveren. Door de ervaringen op meerdere afdelingen binnen organisaties verbind ik afdelingen en zorg dat er een betere samenwerking ontstaat. Iedereen is nodig om ‘back in control’ te komen.