Wat doe ik

De uitdagingen in de zorgsector zijn immens groot. Het is een dynamische omgeving waarin veranderingen bij de dagelijkse business horen. Terwijl u wilt focussen op het verlenen van zorg, wordt u ook gedwongen om te denken als een bedrijf. Wanneer processen niet op orde zijn en werkinstructies onduidelijk zijn, loopt u het risico dat u de controle verliest. Controle verliezen is niet alleen nadelig voor de sfeer in uw organisatie, maar zorgt ook voor oplopende kosten. Nu is dan ook het moment om weer ‘back in control’ te komen.

“Ik sta voor een proactieve benadering, lean en agile werken en teamwork.”
– Sandra


Hoe ga je om met een dynamische omgeving?

Wanneer er zoveel verandert, is het verstandig om hierop voorbereid te zijn. Want niemand wordt gelukkig van onvoorziene kosten en collega’s die de administratielast niet meer aankunnen. Zeker in een periode van crisis kunnen onduidelijkheden in het werkproces voor extra lasten zorgen. Met mijn kennis kan ik u dan ook de helpende hand toereiken. Om de controle terug te pakken en vast te houden! Dat kan door als projectleider aan te treden, de processen en werkinstructies te optimaliseren en optreden als leidinggevende van een specifieke afdeling. Ik streef ernaar om medewerkers te laten excelleren in hen dagelijkse werkzaamheden. Ongeacht het opleidingsniveau. Daarmee benut ik zowel de capaciteiten als de kennis die al aanwezig is.

De juiste weg inslaan

Met mijn ervaring en brede kennis van alle financieringsstromen en ECD’s ben ik direct inzetbaar. Door de mouwen op te stropen en operationeel mee te werken, kan ik binnen afzienbare tijd de pijnpunten blootleggen en optimaliseren. Mijn doel is om het sociaal domein weer op de rit te krijgen, maar ook om de medewerkers aan de hand mee te nemen in de dynamische wereld waarin zij terecht zijn gekomen. Met frisse inzichten en belangrijke stappen in efficiëntie, kan ik voor u niet alleen de kosten reduceren, maar ook het werkplezier terug laten keren. Werk vooral slimmer en niet harder!

“Ik heb ruime ervaring in het inrichten van de processen in het sociaal domein en ik heb een ruime kennis met betrekking tot het berichtenverkeer en de i-standaarden.”
– Sandra

Synergie is essentieel

Synergie tussen afdelingen is essentieel. Want een betere samenwerking en heldere communicatie zorgen uiteindelijk voor meer werkplezier en een kostenbesparing. Wellicht heeft u uitdagingen binnen de administratieve afdeling of zijn er uitdagingen die op de inkoopafdeling de aandacht vereisen? Moeten er productiecontroles worden uitgevoerd of heeft u problemen met het vorderen van uw facturen van de zorgomzet? U heeft advies nodig in het beheren van uw contracten en het inrichten van een ECD? Ik kijk graag met u mee! Met een proactieve benadering zorg ik er niet alleen voor dat ik schoon schip maak, maar u ook help om in de toekomst niet in dezelfde valkuilen te belanden. De toekomst is nu en een midden- en lange termijnstrategie helpt u om te blijven focussen op waar u goed in bent; Het aanbieden van zorg!

Bent u benieuwd naar wat ik voor u en het sociaal domein kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.