Wie ben ik?

Sandra Bressers

“Professioneel en een echte teamspeler”
– Sandra


Mijn naam is Sandra Bressers. Geboren op 17 september 1987 en ik woon in Goirle dat vlak naast Tilburg ligt. Samen met mijn hondje Jip. In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn vriendinnen en ik spendeer heel veel tijd bij mijn familie. Ik ben ook echt een familiemens! En ik heb de twee meest geweldige peetkindjes die mij ‘tantie’ noemen. Dat vind ik enorm schattig!

Op school liep ik nooit echt in de pas en ik wist eerlijk gezegd niet welke richting ik moest kiezen. Met als resultaat dat ik veel heb gedaan. Van de kappersopleiding tot aan een opleiding als verpleegkundige en uiteindelijk heb ik bedrijfskunde MER afgerond. Dat uiteindelijk een goede stap is geweest en mij heeft geholpen om voor mijzelf te beginnen.

Maar voordat ik toe was aan de stap om als consultant te starten, heb ik enorm veel functies bekleed. Ook op werkvlak ben ik een langere tijd zoekende geweest. Mijn zoektocht bracht mij uiteindelijk in een administratieve baan. Die ik via mijn peettante heb gekregen, want zij werkte voor een bedrijf die om werknemers verlegen zat. Mijn doel was om dit met beiden handen aan te grijpen om een periode te overbruggen, maar daar heb ik uiteindelijk meer dan tien jaar en met veel plezier gewerkt!

De kennis en de ervaring die ik in de zorgsector heb opgedaan, wil ik gebruiken om uw organisatie en medewerkers binnen de zorg aan de hand te nemen. Om mijn kennis en best practices over te dragen en organisaties te helpen om de controle weer in handen te krijgen. Ik word omschreven als een energiek en enthousiast persoon. Die van aanpakken weet en het ook niet laat om de mouwen op te stropen. Daarom wil ik u ook graag helpen met de belangrijke vraagstukken en de uitdagingen, die u in de dynamische wereld van de zorg heeft. Nu is het moment om ‘back in control’ te komen en ik help u daar graag bij!